An online Ford Focus Electric Forum discussion group

It is currently Sun Nov 18, 2018 12:50 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
PostPosted: Tue Nov 06, 2018 11:21 am 
Offline

Joined: Mon Apr 03, 2017 10:29 am
Posts: 20
kokurlia wrote:
I've just downloaded it from official site (for windows). It shows 2.3.13 beta version.

Configuration and Proframming tab -> Central Configuration - main. There is a filter on the top. Type "Mykey" and there you have it. Also in the IPC there is also MyKey and you can disable it there as well. TPMS also somewhere there.. I knew i should take a pictures while doing that :)



Hi I couldn't find the central configuration option under Configuration and Proframming tab. I'm using the same version of Froscan 2.3.13.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 06, 2018 12:47 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 22, 2018 12:10 pm
Posts: 14
Location: Ukraine
elec2017 wrote:
Hi I couldn't find the central configuration option under Configuration and Proframming tab. I'm using the same version of Froscan 2.3.13.

Hi, take a look here: https://forscan.org/forum/viewtopic.php?t=1932


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 06, 2018 2:07 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 03, 2017 10:29 am
Posts: 20
kokurlia wrote:
elec2017 wrote:
Hi I couldn't find the central configuration option under Configuration and Proframming tab. I'm using the same version of Froscan 2.3.13.

Hi, take a look here: https://forscan.org/forum/viewtopic.php?t=1932



Thanks, so you are in Ukraine? I guess EU version of FFE has it but NA version doesn't.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 06, 2018 11:24 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 22, 2018 12:10 pm
Posts: 14
Location: Ukraine
Hi. You are right, i'm in Ukraine. However my ffe was imported from California.
Moreover, i've never seen european version here :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 07, 2018 6:58 am 
Offline

Joined: Mon Apr 03, 2017 10:29 am
Posts: 20
kokurlia wrote:
Hi. You are right, i'm in Ukraine. However my ffe was imported from California.
Moreover, i've never seen european version here :)



hmm, interesting. That means I'm missing some steps to see the central configuration tab. I'll dig further. Thanks.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 07, 2018 11:15 am 
Offline

Joined: Mon Jan 22, 2018 12:10 pm
Posts: 14
Location: Ukraine
by the way, do you have license? It might be the reason why you don't have all controls.
I asked for a license on that forum and next day developers gave me full license for a month or so.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 07, 2018 12:57 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 03, 2017 10:29 am
Posts: 20
kokurlia wrote:
by the way, do you have license? It might be the reason why you don't have all controls.
I asked for a license on that forum and next day developers gave me full license for a month or so.



I do have the proper license. I'm getting failed to load sbl message. Your car is 2013? something might have been changed on 2017.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 07, 2018 12:59 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 22, 2018 12:10 pm
Posts: 14
Location: Ukraine
yep, 2013


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC - 8 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
© Ford Focus Electric Forum - part of the MyElectricCarForums.com Group